Olasz női győzelem a Budapesti tenisztornán

Román ellenfelével szemben fölényes győzelemmel nyerte meg az olasz Roberta Vinci a Római Teniszakadémián rendezett Budapest Grand Prix női döntőjét.
Az első helyen kiemelt olasz Roberta Vinci nyerte a Római Teniszakadémián rendezett, 220 ezer dollár összdíjazású Poli-Farbe Budapest Grand Prix salakpályás női tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben három játszmában győzött a hetedikként rangsorolt román Irina Begu ellen.
Vinci győzelmét ünnepli

Az összecsapás 2 óra 8 percig tartott. Vinci, aki ezzel a sikerrel pályafutása ötödik WTA-tornagyőzelmét aratta, a nyolcaddöntőben Babos Tímeát is búcsúztatta. Az olasz játékos 37 ezer dollárt és 280 világranglista pontot kapott, míg a román teniszező 19 ezer dollárral és 200 ponttal vigasztalódott. Tavaly és tavalyelőtt Szávay Ágnes diadalmaskodott a Római Teniszakadémián, sajnos ő az idén gerincbántalmai miatt nem tudott indult.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Világtérkép első bliccre - akár már két vonalból! (képriport)

A szubjektív térképek hőskorszakát éljük és most egy nagyon szerethető műfajra bukkantunk! :)

Az egyik legszebb természeti jelenségünk: szállnak a darvak hazánk felett! (képriport)

Jó lenne, ha minden magyar ember legalább egyszer tanúja lehetne ennek a világraszóló látványosságnak, amiért nem kell a Föld valamely távoli szegletébe utaznunk!

Íme a tó, ami minden évben eltűnik, majd újraszületik!

Festői látványt nyújt az évente eltűnő, majd felbukkanó tó Ausztriában.

Mióta nem hiszed magadról, hogy valóban szép vagy? Egy felrázó kisfilm, amit minden hölgynek látni kéne (+videó)

A nők maximum 4%-a vallja magát szépnek. Vagyis 10 nőből minimum 9 nincs tisztában azzal, milyen sugárzó valójában. Most azonban méltó helyére emeljük a valódi szépséget!

Egyedülálló a kontinensen: így virágzik a Tiszánk!

Óriási kavalkádnak tűnő, ide- oda röpdöső rovartömeg: Európa leglátványosabb kérész rajzását láthatjuk idén júniusban is. Igazi kuriózum, hiszen máshol nem látható.