Olasz női győzelem a Budapesti tenisztornán

Román ellenfelével szemben fölényes győzelemmel nyerte meg az olasz Roberta Vinci a Római Teniszakadémián rendezett Budapest Grand Prix női döntőjét.
Az első helyen kiemelt olasz Roberta Vinci nyerte a Római Teniszakadémián rendezett, 220 ezer dollár összdíjazású Poli-Farbe Budapest Grand Prix salakpályás női tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben három játszmában győzött a hetedikként rangsorolt román Irina Begu ellen.
Vinci győzelmét ünnepli

Az összecsapás 2 óra 8 percig tartott. Vinci, aki ezzel a sikerrel pályafutása ötödik WTA-tornagyőzelmét aratta, a nyolcaddöntőben Babos Tímeát is búcsúztatta. Az olasz játékos 37 ezer dollárt és 280 világranglista pontot kapott, míg a román teniszező 19 ezer dollárral és 200 ponttal vigasztalódott. Tavaly és tavalyelőtt Szávay Ágnes diadalmaskodott a Római Teniszakadémián, sajnos ő az idén gerincbántalmai miatt nem tudott indult.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ilyen lesz a világ első víz alatti teniszpályája

Lengyel építész Krzysztof Kotala, nevéhez köthető a "8 + 8 Concept Studio ", ami egy komoly ambiciózus projektnek mondható ugyanis ez alatt egy víz alatti teniszpályát értünk.

Négylábú labdaszedők a Brazil Tenisz Openen

A menhelyi kutyákat labdaszedőként alkalmazó gála-meccs hatalmas sikert aratott.

8 dolog, amit akkor tapasztalsz meg, ha egyre többet olvasol

"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni." ~ Mark Twain ~

Világtérkép első bliccre - akár már két vonalból! (képriport)

A szubjektív térképek hőskorszakát éljük és most egy nagyon szerethető műfajra bukkantunk! :)

Az egyik legszebb természeti jelenségünk: szállnak a darvak hazánk felett! (képriport)

Jó lenne, ha minden magyar ember legalább egyszer tanúja lehetne ennek a világraszóló látványosságnak, amiért nem kell a Föld valamely távoli szegletébe utaznunk!


NAPI BOLDOGSÁG