A fényképezés hajnalán is létezett a "photobombing" (képriport)

Ugyanis a fényképezés réges-régen nem volt olyan könnyű és gyors folyamat, mint manapság. A masináknak hosszú záridejük volt, sokszor perceken keresztül készültek a képek és ez idő alatt nem volt szabad megmozdulnia a fénykép szereplőjének, ha ezt megtette homályos lett a kép.

Ez volt az oka annak, hogy a viktoriánus korból származó fényképek legtöbbjén nem látunk senki sem mosolyogni. Próbáld csak ki, hogy milyen akár csak egy percen keresztül mozdulatlanul derűs mosolyt varázsolni az arcodra. Bizony elgémberíti az izmokat. 

Persze a régi koroknak is megvoltak a mókamesterei, ennek köszönhetően készültek vidám és bohókás képes is, azonban a nagy nyilvánosság elé ezeket ritkán tárták a fotósok, hiszen az ilyen képek homályosak voltak, s ily módon selejtnek számítottak.

Nézzük, hogy a whizzpast milyen képeket gyűjtött össze!
A látszat néha csal, ha közelről megnézitek a képet, akkor feltűnhet, hogy nem hölgy bújt a női ruhákba! :)
Ezek a viktoriánus fiúk igazi mókamesterek voltak... :)És a végére maradt a desszert: Viktória királynő bizony tudott mosolyogni!Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.


NAPI BOLDOGSÁG