Dobj el mindent és azonnal utazz Németországba! Egy 16 éves tájfotós srác meg is mutatja, miért

Németország igen szerencsés földrajzi helyzetben van. Tengerpartjai, hegyei és síkságai révén tájai változatosak és mesébe illőek. Ha arra adod a fejed, hogy meglátogatod dimbes-dombos lankáit, akkor válaszd az autóutat és utazz varázslatos tájakon. 

Csak annyit mondnunk: Alpok, Türingiai-erdő, Fekete-erdő!

A 16 éves Jannik Obenhoff fiatal kora ellenére érett és mély fotókkal mutatja be hazája mesés tájait. Szenzációs érzékkel ragadja meg a helyek lényegét, s adja vissza a szemlélőnek, aki a képen ámulva tényleg késztetés érez, hogy felpattanjon a székéből és Némethonba rohanjon!


Forrás:
instagram

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.


NAPI BOLDOGSÁG