Te mit mondanál most az első szerelmednek? Nézd meg mit üzentek mások!

Élete első szerelmének üzenhet bárki a szegedi Múzeumok Éjszakáján: a "Szerelem első vérig" című film harmincadik születésnapja alkalmából a Móra Ferenc Múzeum előtt helyeztek el egy szerelmes dobozt, ahová az üzeneteket várták.

A Szerelem első vérig című filmet éppen harminc éve, 1985-ben mutatták be. A kultikus alkotás bizonyos jeleneteit a Móra Ferenc Múzeumnál forgatták: a főszereplők a múzeumi oroszlánok "segítségével" váltottak titkos szerelmes üzeneteket.



A film apropóján most az első szerelmek voltak a főszereplők a szegedi Múzeumok Éjszakáján: a közgyűjtemény munkatársai egy szerelmes dobozt helyeztek el az oroszlánok talapzatán, melyen keresztül az első szerelmünknek üzenhetünk. Az üzeneteket anonim módon, név nélkül várták, az éjszaka után pedig azt tervezték, hogy be is mutatják őket.

A Móra Ferenc Múzeum korábbi ígéretéhez híven most közzétette a beérkezett szerelmes leveleket. A válogatást a múzeum Facebook-oldalán találhatja meg az, aki első szerelmének üzent, és az is, aki első szerelmétől vár üzenetet. A múzeum bízik benne, hogy akár régi szerelmek is egymásra találhatnak a kezdeményezés segítségével.



Pozitív Nap

Forrás: delmagyar.hu, Móra Ferenc Múzeum Facebook oldal



Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

Ilyenek az emberek egy csók előtt és csók után (képriport)

Johanna Siring fotós annak járt utána, hogyan szabadíthat fel egyetlen csók. Nos, így néznek ki az emberek egy csók előtt és csók után!

Tüneményes képekkel ünnepeljük, hogy a hópárduc nem veszélyeztetett faj többé

A gyönyörű és egzotikus hópárducot 1972 óra veszélyeztetett fajként tartották számon, de a múlt héten jó hír érkezett a macskák felől. Az elmúlt három év adatait elemezve a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) a sebezhető kategóriába sorolta vissza őket.


NAPI BOLDOGSÁG