Vajon miért különleges ez a fotó? Te észreveszed?


Vajon miért különleges a fotó? Te észreveszed? A képen első ránézésre semmi más nem látható, mint a Johnny Depp filmsztárt rajongva ünneplő tömeg.

Ha viszont jobban megnézed, találsz egy "kakukktojást". :)



Ez pedig nem más, mint egy szemüveges, ősz hajú idős hölgy, aki mosolyogva adja át magát a pillanatnak. Ő az egyetlen, aki nem kattogtat vagy videóz, mint egy eszelős. Elégedetten élvezi a látványt, és eszében sincs megörökíteni a boldog pillanatot.

Ez a fotó számomra nagyon sokatmondó, valósággal rajongok érte - írja Anni a képről. Persze felmerült bennem, hogy a feledékeny néni talán otthon felejtette a telefonját, de aztán elhessegetem ezt a gondolatot, mert akkor biztosan nem nézne ilyen elégedettséggel. Én is hajlamos vagyok rá, hogy minden egyes pillanatot meg akarjak örökíteni, ami különleges. Sokszor ez pont attól tart vissza, hogy tökéletesen át tudjam magam adni az élménynek.

Rájöttem, hogy számomra ez (néha már kényszeresen - bevallom) a csodás momentumok megőrzésének és "kimerevítésének" módja. Így olyan érzésem van, hogy "elkaptam" a pillanatot, és soha nem múlik el. Pedig ez csupán illúzió!

Ez fantasztikus fotó, mely már bejárta a világot, arra tanít tehát, hogy élvezd a pillanatot - ne csak mindig megörökíteni akard! Éld is meg!


Forrás: napiboldogsag.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

10 apró, de annál fontosabb mérföldkő egy nő életében

Ahogyan az ember öregszik, megtanulja, vannak olyan események az életében, amelyek talán nem olyan látványos, kézzelfogható eredmények, mint egy előléptetés vagy a gyerek kitűnő bizonyítványa, de annál fontosabbak az önismeretünk és a belső békénk tekintetében.

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!

25 bámulatos fotó, amiről el sem hiszed, hogy igazi

Egyetlen kép sem Photoshop, de hinnéd ezt első pillantásra?

A színtiszta öröm pillanatai: ilyen a valódi boldogság (képriport)

A szívből jövő boldogságot nem lehet, és nem is kell letagadni: a siker, egy kellemes meglepetés, vagy akár a szeretteinkkel töltött idő is felvidíthat bennünket. Elsősorban az arcunk árulja el, hogy örülünk-e valaminek - széles mosolyra húzódik a szánk, nevetünk, csillog a szemünk, szinte sugárzunk. Csakúgy, mint a képen szereplő emberek, állatok esetében. Nézd meg őket, és örülj együtt velük!


NAPI BOLDOGSÁG