Az élet nem ér véget egy bizonyos kor után, de ez rajtad múlik! (+videó)Sevaster1, ő az aki már több, mint 200 (értékes üzenettel bíró) filmet fordított/feliratozott a magyar közönségnek. Hitvallása: "Folyton azt mondják, hiába rossz a világ, nem lehet megváltoztatni, bele kell törődni. Nem hiszek nekik. Ezért kezdem magamat megváltoztatni." Videói igen nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy sok és egyre több ember kezdjen el gondolkodni, kérdéseket feltenni, igazi önmagához visszatérni - azaz FELÉBREDNI.


"Civil" nevén Sebestyén Éva, akinek önkéntes és rendkívül értékes munkássága kapcsán mindig izgalmas diskurzusok alakulnak ki. A most megosztott film kapcsán is így történt: 


"Nem ér véget az élet egy bizonyos kor után. A film nem arról szól, hogy a világot kell megnyerni, hanem értelmes, tartalmas életet kell élnünk életünk végéig. Sokan feladják, és csak gyötrődnek, vegetálnak halálukig egy bizonyos kor elérése után, tömik magukba a gyógyszereket, panaszkodnak, ahelyett, hogy gondoskodnának saját maguk testi és lelki épségéről, példát mutatva és erőt adva az utókornak. Én magam is 50 évesen kezdtem el feliratozni, és tudom, hogy sok feladat vár még rám. Ez reményt és erőt ad. És azt sem érzem, hogy versengésről szól a videó, hiszen az öreg úr legfeljebb saját magával versengett, amikor új és új dolgokat vitt véghez." Sevaster1.

Fogadjátok szeretettel:Sohase mondd, hogy késő.


Pozitív Nap 


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

HÚSLEVES (nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden)

Ez a film a karácsonyi húsleves készítését dolgozza fel, de ne a klasszikus főzőműsorra gondoljon valaki, ha esetleg tervbe veszi a megnézését. Inkább a főzés hangulata, és közege ami lényeges. A videó hangulata, a nyugalma, visszarepít egy szebb világba!

Drón + hegy = leesett áll (az Alpok még soha nem tűnt ennyire gyönyörűnek)

A fenti egyenletet professzor Gabriel Kocher igazolta, aki a drónvideózás doktora, és a hegyekre van ráindulva.

Te segítenél egy bajba jutott állaton? Ezek az emberek az életük kockáztatása árán is megtették! (+videó)

Ezek a hősök a saját életüket kockáztatták, hogy segítsenek egy állatnak... Hősies állatmentések egy megható válogatásban.

Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)

Mit üzen Neked ez a videó? Írd meg nekünk, kíváncsiak vagyunk rá! :)

Az igazság, ami az emberek online fotói mögött van

Naponta több millió ember fotózza magát, ebédjét, hobbiját, pillanatát, akármijét a legnagyobb online közösségi oldalakra (Instagram, Facebook), hogy eladja magát, esetleg még egy új identitást is felkapjon. Olyan képeket készítenek, amik idilliek, tökéletesek és meglehetősen sterilek. Egy Bangkokban élő fotós megmutatta, hogy mi áll a hamis Instagram-fotók mögött. Egy vietnami fiatalokból álló csapat, pedig zseniális leleplező videót készített. Mutatjuk!


NAPI BOLDOGSÁG