Az élet nem ér véget egy bizonyos kor után, de ez rajtad múlik! (+videó)

Az élet szép és ha mindig valamit kitűzöl és kitalálsz magadnak, akkor te is egyre fiatalabb leszel. Senki nem kérdezte, hogy akarsz-e megszületni és a távozásról is más fog dönteni, de a közte lévő idő a te kezedben van, ne hagyd veszendőbe menni...



Sevaster1, ő az aki már több, mint 200 (értékes üzenettel bíró) filmet fordított/feliratozott a magyar közönségnek. Hitvallása: "Folyton azt mondják, hiába rossz a világ, nem lehet megváltoztatni, bele kell törődni. Nem hiszek nekik. Ezért kezdem magamat megváltoztatni." Videói igen nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy sok és egyre több ember kezdjen el gondolkodni, kérdéseket feltenni, igazi önmagához visszatérni - azaz FELÉBREDNI.


"Civil" nevén Sebestyén Éva, akinek önkéntes és rendkívül értékes munkássága kapcsán mindig izgalmas diskurzusok alakulnak ki. A most megosztott film kapcsán is így történt: 


"Nem ér véget az élet egy bizonyos kor után. A film nem arról szól, hogy a világot kell megnyerni, hanem értelmes, tartalmas életet kell élnünk életünk végéig. Sokan feladják, és csak gyötrődnek, vegetálnak halálukig egy bizonyos kor elérése után, tömik magukba a gyógyszereket, panaszkodnak, ahelyett, hogy gondoskodnának saját maguk testi és lelki épségéről, példát mutatva és erőt adva az utókornak. Én magam is 50 évesen kezdtem el feliratozni, és tudom, hogy sok feladat vár még rám. Ez reményt és erőt ad. És azt sem érzem, hogy versengésről szól a videó, hiszen az öreg úr legfeljebb saját magával versengett, amikor új és új dolgokat vitt véghez." Sevaster1.

Fogadjátok szeretettel:



Sohase mondd, hogy késő.


Pozitív Nap 


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Budapest: az egyik legélhetőbb és a legszebb város a kontinensen (videók, amiktől még budapestiként is lehidalsz)

Legalábbis az Expedia utazási oldal szerint a magyar főváros nem kevesebb mint a legszebb és legélhetőbb a vén Európa kontinensén. Nos, mi ezzel biztosan nem fogunk vitatkozni!

A betondzsungel ösvényein - Ha még nem ismered, akkor ezt nagyon sürgősen pótold!

A Betondzsungel Ösvényein a nagyvárosi élet mindennapjait veszi a célkeresztbe. Jivens O. Breewenses "természetfilm" sorozata, arra vállalkozik, hogy tudományos igényességgel, közelről mutassa be a nagyvárosi emberek különböző csoportjait.

Kreatív munkássrácok: tarolt ez a zseniális betonozós videó!

Letarolja a Facebookot ez a zseniális betonozós videó. Ha nálad is aktuális felújítás, építkezés, gyakorolhatod a technikát.

Ennél gyönyörűbb tavaszköszöntő videót aligha láttál

A felvételtől már csak a zenéje felemelőbb. Dőlj hátra, és gyönyörködj te is a természetben!

Gyönyörű látvány: több száz ló vágtat a havas domboldalon Aggteleken (+videó)

Egy újabb videó a Jósvafői Hucul Ménesről. Az Aggteleki Nemzeti Parkhoz tartozó Perkupai téli szálláson vannak a lovak télen, amíg be nem köszönt a jó idő. Ebben a videóban a téli életüket mutatjuk be.


NAPI BOLDOGSÁG