Mozgássérültek frappáns válasza a szabálytalanul parkoló autósoknak (képekkel)

Annak ellenére, hogy a demonstrációt kiváltó ok, vagyis a sofőrök által tanúsított érdektelenség egyáltalán nem pozitív, maga a megvalósítás minden elismerést megérdemel. A tüntetés résztvevői ugyanis papírlapokat ragasztottak a kerekesszékek hátuljára, amelyek a gépkocsi vezetők ilyen-olyan kifogásait örökítik meg.

"Pardon, csak gyorsan leadom ezt a dobozt!", "Csak egy percre álltam meg!", "Jaa, nem láttam a felfestést!" - szokták mondani a tetten ért sofőrök. 


A Hír24 szerint a 15 perces, nagy médiaérdeklődést kiváltó tüntetést Kovács Barbara és Kis Adrienn szervezte magánkezdeményezésként. Mi úgy gondoljuk, egy ilyen bátor, ugyanakkor figyelemfelkeltő megvalósítás sokkal jobban ráirányítja a reflektorfényt a megoldásra váró problémákra, mint bármilyen más módszer. 


Pozitív Nap

Forrás: hir24.hu
Fotók: Berecz Valter - hir24

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A legjobb hazai buszmegállók, ahol jó várakozni

Várakozni senki nem szeret, mégis ilyen buszmegállókban kellemesebben telnek a percek. De most mutatunk egy rendhagyó hazai összeállítás, ahol igenis várakozni jó

Mától egészségesebbek lesznek a kenyerek

Mától megváltoznak a kenyér összetevői. Ez pedig az egészséges táplálkozást tekintve mindenképpen jó hír.

Lehengerlő látvány: fűzfavesszőből készült alkotások

A fűzfát már régóta használják a kertekben dekorálás céljából, de egyéb, kreatív alkalmazásának is ezernyi példája ismert.

Csodálatos ételkölteményeket kapnak reggelire a peremartoni ovisok

A peremartoni óvodában a konyhás nénik igazán figyelnek arra, hogy mindennap változatos reggeli várja a gyerekeket. És ez nemcsak a tartalomra igaz, hanem a formára is.

Egy moszkvai srác elképesztőt alkot a kocsikra tapadt szutyokból

Az orosz Nikita Golubev nem főállásban rajzol képeket mocskos autókra. A srác dizájnerként és illusztrátorként keresi a kenyerét, de legújabb projektjében Moszkva retkes járműveit használja vászonként.


NAPI BOLDOGSÁG