Ahogy még nem használtad a parafadugót, de holnaptól fogod! 7 okos tipp (+videó)

Mihez is kezdjünk a parafadugókkal, amik az esti borozgatásból visszamaradnak? Nos, ahelyett, hogy kidobod, 7 olyan okos és mégis pofonegyszerű megoldást mutatunk, amikkel nagyban megkönnyítheted az életed. Nem vicc, tényleg!


Legtöbbször a DIY megoldások, mint például a lakásdekorálás lehet a parafadugók újrahasznosítása, mint ahogy ez a lenti cuki megoldáson is látszik.


De most ennél tovább mennénk, és mutatnánk Nektek 7 olyan hétköznapi praktikát, amit érdemes a magunkévá tenni.

Pofonegyszerű. Egyben zseniális! :)Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

18 pofonegyszerű, filléres DIY ötlet, hogy meglegyen az ünnepi hangulatod!

Csillog-villog a város, az emberek karácsonyi ritmusban nyüzsögnek kint is, bent is. Az évnek ebben a szakaszában szeretünk mindenféle díszekkel pepecselni, közben betenni régi számokat, és narancs-szegfűszeg illatba burkolózni. Már csak egy kandalló hiányzik, meg egy doromboló cica...

Zseniális átalakítások a konyhádban: így hasznosítsd újra a nem használt konyhai cuccokat

Konyha. Pont az a hely, ahol a főzésen kívül is kiélheted kreatív hajlamaidat. Gyakorlatilag bármit, bármilyen konyhai eszközből készíthetsz. Hogy miért mondjuk ezt? Mert igaz! Képekkel is bizonyítjuk!

Rajongásig szerethetők a grafikus makkból készült figurái

Néhány évvel ezelőtt, a Prágában élő grafikus, Petr Václavek valami különös őszi elfoglaltságot keresett gyermekei és saját maga szórakoztatására. Megtalálta. Kis makk figurákat kezdett készíteni...

Mennyit tudsz a világ legnagyobb dolgairól?

A bolygónk hatalmas, de nem a leghatalmasabb a Naprendszerben. Tudod melyik bolygó a legnagyobb? És melyik emlős? A kérdésekre választ is kapsz.


NAPI BOLDOGSÁG