Hihetetlenül élethű figurák fából (képekkel)


Demetz a ruhák gyűrődésétől kezdve az arckifejezésekig mindent megpróbált a valóságnak megfelelően ábrázolni, sőt, még arra is gondot fordított, hogy az emberi test anatómiai felépítése is megfelelő legyen. 


Ha megfigyeljük, az alakok általában a hátukat mutatják számunkra, és olyan a testhelyzetük, mint akik éppen csinálnak valamit, vagy készülnek valamire. A nézelődő, szobát elhagyó mozdulatok még jobban fokozzák a szobrok természetességét.


Bár nem tűnnek feltétlenül szomorúnak, a testbeszédük és az arcuk (már amennyit látunk belőlük), valamiféle rezignáltságot, veszteséget sugároznak. Pozitív Nap

Forrás: mymodernmet.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Alighanem ez az ország legkülönösebb fája

A napokban a Facebookon tettek közzé egy fotót Ceglédbercel egyik fájáról, ami nemcsak pompás színezetével, hanem egyedülálló formájával is lenyűgözi az arra járókat.

"Olyan vagyok, mint a birkák, a szabad levegőnek születtem" - 90 éves néni egy olasz falu egyedüli lakója

Az augusztusban 91. életévét betöltő Paolina Grassi az utolsó lakója Casali Socraggio hegyvidéki falujának Olaszországban a svájci határ közelében

Az igazság, ami az emberek online fotói mögött van

Naponta több millió ember fotózza magát, ebédjét, hobbiját, pillanatát, akármijét a legnagyobb online közösségi oldalakra (Instagram, Facebook), hogy eladja magát, esetleg még egy új identitást is felkapjon. Olyan képeket készítenek, amik idilliek, tökéletesek és meglehetősen sterilek. Egy Bangkokban élő fotós megmutatta, hogy mi áll a hamis Instagram-fotók mögött. Egy vietnami fiatalokból álló csapat, pedig zseniális leleplező videót készített. Mutatjuk!

26 év. Ennyi idő alatt újratelepítette az esőerdőt ez a házaspár

Felemelő történet a hétköznapok valós hőseiről. Egy házaspár, akik virágzó erdőt teremtett ott, ahol már szinte minden élet eltűnt...

Lehengerlő látvány: fűzfavesszőből készült alkotások

A fűzfát már régóta használják a kertekben dekorálás céljából, de egyéb, kreatív alkalmazásának is ezernyi példája ismert.


NAPI BOLDOGSÁG