Magyar fotós bűvöli el a világot: legújabb sorozatában a szemekre fókuszál

Borsi Flóra fotóművész ugyan még csak 23 éves, játékosan szürrealista, képeivel mégis sorra halmozza a rangos külföldi elismeréseket: volt kiállítása a világ számos nagyvárosában, hívták Detroitba egyetemi előadónak, az ő képével nyílik meg a Photoshop, és egy fotóját kiállították 2015-ben a párizsi Louvre-ban.Ez a különleges hangulatú fotósorozata is pillanatok alatt meghódította az internet világát. A szürreális képek készítésénél arra is ügyelt, hogy a kiegészítők, a smink, no és persze a két fej tökéletesen illeszkedjenek. A fotós munkáit már több helyen is bemutatták, látható volt a Saatchi Galleryben, a Louvre-ban és az Adobe Photoshop képei között is.


Pozitív Nap
Képek: floraborsi.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Elsírta magát a fiú a vizsga közben, érdemes meghallgatni, mi volt a mester reakciója!

Ennek a kisfiúnak igazi mestere van. Mindenkinek ilyen példaképet kívánunk!

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Ilyenek az emberek egy csók előtt és csók után (képriport)

Johanna Siring fotós annak járt utána, hogyan szabadíthat fel egyetlen csók. Nos, így néznek ki az emberek egy csók előtt és csók után!


NAPI BOLDOGSÁG