Magyar fotós bűvöli el a világot: legújabb sorozatában a szemekre fókuszál

Borsi Flóra fotóművész ugyan még csak 23 éves, játékosan szürrealista, képeivel mégis sorra halmozza a rangos külföldi elismeréseket: volt kiállítása a világ számos nagyvárosában, hívták Detroitba egyetemi előadónak, az ő képével nyílik meg a Photoshop, és egy fotóját kiállították 2015-ben a párizsi Louvre-ban.Ez a különleges hangulatú fotósorozata is pillanatok alatt meghódította az internet világát. A szürreális képek készítésénél arra is ügyelt, hogy a kiegészítők, a smink, no és persze a két fej tökéletesen illeszkedjenek. A fotós munkáit már több helyen is bemutatták, látható volt a Saatchi Galleryben, a Louvre-ban és az Adobe Photoshop képei között is.


Pozitív Nap
Képek: floraborsi.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Lenyűgöző fotókon mutatja meg magát a Hortobágy

A Hortobágy hazánk első nemzeti parkja, hungarikum és a Világörökség része is.

"Jó lenne, ha minden városi gyereknek lenne vidéki nagyija!" - Nyári élmények egy kislány szemével

Boncser Orsolya, fényképész, nem csupán kislányáról készült fotóival, hanem Szuzi nagyiéknál töltött élményteli gondolataival meséli el, milyen is a nyaralás nagyiéknál.

Hóbagoly szállította az aranyat a magyar természetfotósnak

Aranyérmet nyert Kércz Tibor fotográfus a 2017-es francia PX3, Prix de la Photographie Paris nemzetközi fotópályázaton - írja a National Geographic.

Az igazság, ami az emberek online fotói mögött van

Naponta több millió ember fotózza magát, ebédjét, hobbiját, pillanatát, akármijét a legnagyobb online közösségi oldalakra (Instagram, Facebook), hogy eladja magát, esetleg még egy új identitást is felkapjon. Olyan képeket készítenek, amik idilliek, tökéletesek és meglehetősen sterilek. Egy Bangkokban élő fotós megmutatta, hogy mi áll a hamis Instagram-fotók mögött. Egy vietnami fiatalokból álló csapat, pedig zseniális leleplező videót készített. Mutatjuk!

Ilyen volt régen a Balatonnál kempingezni (időutazás anyáink, apáink ifjúságába)

Hol van az a nyár, hol a régi szerelem? Nos, a Balaton parton reméljük még most is burjánzik. Mi most azonban abból a korból merítettünk a képkockákkal, amikor még nem a Soundra döngetett le az ifjúság a magyar tenger partjához. Kicsit retro, kicsit oldschool, de nagyon meghitt, egy olyan korból, ahol az ebédnél a család még nem az okostelefont nyomkodta...


NAPI BOLDOGSÁG