Magyar fotós bűvöli el a világot: legújabb sorozatában a szemekre fókuszál

Borsi Flóra fotóművész ugyan még csak 23 éves, játékosan szürrealista, képeivel mégis sorra halmozza a rangos külföldi elismeréseket: volt kiállítása a világ számos nagyvárosában, hívták Detroitba egyetemi előadónak, az ő képével nyílik meg a Photoshop, és egy fotóját kiállították 2015-ben a párizsi Louvre-ban.Ez a különleges hangulatú fotósorozata is pillanatok alatt meghódította az internet világát. A szürreális képek készítésénél arra is ügyelt, hogy a kiegészítők, a smink, no és persze a két fej tökéletesen illeszkedjenek. A fotós munkáit már több helyen is bemutatták, látható volt a Saatchi Galleryben, a Louvre-ban és az Adobe Photoshop képei között is.


Pozitív Nap
Képek: floraborsi.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Elsírta magát a fiú a vizsga közben, érdemes meghallgatni, mi volt a mester reakciója!

Ennek a kisfiúnak igazi mestere van. Mindenkinek ilyen példaképet kívánunk!

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.


NAPI BOLDOGSÁG