Magyar fotós bűvöli el a világot: legújabb sorozatában a szemekre fókuszál

Borsi Flóra fotóművész ugyan még csak 23 éves, játékosan szürrealista, képeivel mégis sorra halmozza a rangos külföldi elismeréseket: volt kiállítása a világ számos nagyvárosában, hívták Detroitba egyetemi előadónak, az ő képével nyílik meg a Photoshop, és egy fotóját kiállították 2015-ben a párizsi Louvre-ban.Ez a különleges hangulatú fotósorozata is pillanatok alatt meghódította az internet világát. A szürreális képek készítésénél arra is ügyelt, hogy a kiegészítők, a smink, no és persze a két fej tökéletesen illeszkedjenek. A fotós munkáit már több helyen is bemutatták, látható volt a Saatchi Galleryben, a Louvre-ban és az Adobe Photoshop képei között is.


Pozitív Nap
Képek: floraborsi.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Ilyenek az emberek egy csók előtt és csók után (képriport)

Johanna Siring fotós annak járt utána, hogyan szabadíthat fel egyetlen csók. Nos, így néznek ki az emberek egy csók előtt és csók után!

Életre szóló élmény egy kisfiúnak: Messi nagyon emberi gesztusa az elzavart kis drukker felé

Ami a világ egyik legnagyobb focistájának egy pillanat, az egy kisfiúnak hatalmas, életre szóló élmény. Messi gesztusa nagyon emberi, érdemes megnézni! :)

Lenyűgöző fotókon mutatja meg magát a Hortobágy

A Hortobágy hazánk első nemzeti parkja, hungarikum és a Világörökség része is.

"Jó lenne, ha minden városi gyereknek lenne vidéki nagyija!" - Nyári élmények egy kislány szemével

Boncser Orsolya, fényképész, nem csupán kislányáról készült fotóival, hanem Szuzi nagyiéknál töltött élményteli gondolataival meséli el, milyen is a nyaralás nagyiéknál.


NAPI BOLDOGSÁG