Ő a világ legidősebb utcai művésze: 104 éves nagymama horgolja körbe a skót város utcáit


Jópofa horgolt figurák a lámpaoszlopon, színes ruhába öltöztetett telefonfülke és saját kezűleg készített szőnyeg a kerítésen - gondolnád, hogy ezeket mind egy 104 éves nagymama készíti a maga és a szeretett városa szórakoztatására?

A skót Grace Brett a Souter Stormers nevű szervezet tagjaként igyekszik a saját maga által kötött és horgolt munkáival feldobni a Selkirk nevű városa látképét.


Úgy gondoltam, hogy jó ötlet feldíszíteni, és örülök, hogy ebben az én munkám is benne van  - mondta el a Press And Journalnek adott interjújában az asszony, akinek további alkotásait az alábbi videóban tekintheted meg:
Sokszinuvidek.hu / Life.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

HÚSLEVES (nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden)

Ez a film a karácsonyi húsleves készítését dolgozza fel, de ne a klasszikus főzőműsorra gondoljon valaki, ha esetleg tervbe veszi a megnézését. Inkább a főzés hangulata, és közege ami lényeges. A videó hangulata, a nyugalma, visszarepít egy szebb világba!

Könnyeket csal a szemedbe Liptai Claudia anyák napi üzenete

"Nincs nap hogy ne törne rám a hiányod. Lassan 7 éve, hogy nem érzem az illatod és az ölelésed. Ha a gyerekeimre nézek, még jobban érzem azt az űrt, amit hagytál. Hogy nem kapnak a borsólevesedből, a rajongásodból, a semmihez sem hasonlítható nagymamaságodból" - olvassátok el Liptai Claudia megható anyák napi üzenetét.

Egy nagymama bölcs tanácsa mindenkorra

Mindenkinek vannak nehéz élethelyzetei. Van, amit sikerül egyedül is megoldanunk, van, amihez mások segítségére van szükségünk. Az alábbi egyszerű történet segíthet abban, hogy az élet nehézségeit könnyebben átvészeljük és kezelni tudjuk.

Modellek, akik nagyobb erővel hatnak ránk, mint fiatal társaik - lenyűgöző képek!

...és mégis, ők nem fiatal, feszes bőrű ultravékony lányok, hanem érett hölgyek, akiken ugyan nyomot hagytak már az elmúlt évek, de ettől csak még szebbek és lenyűgözőbbek lettek!

Unokája "rádióadással" köszöntötte fel, fenomenális a nagymama reakciója! (+videó)

Könnyekig meghatódott a nagyi, mikor unokája kamu rádióadásban köszöntötte fel!


NAPI BOLDOGSÁG