A Google Chrome és az Android közös gyereke: ahol a legizgalmasabb appok találhatók

Összejátszott a Google és az Android. Íme az új applikációk, amiket érdemes telepíteni a saját telefonunkra is.

A már jó néhány éve létező Chrome Experiments weboldalon a Google a Chrome böngészőre készült kísérleti alkalmazásokat mutatta/mutatja be, s most egy hasonló weboldalt indított, ezúttal Androidra hangszerelve.

Az Android Experiments oldalon a fejlesztők mutathatják be kísérleti alkalmazásaikat, hogy újabb fejlesztésekre inspirálják a látogatókat.


Jelenleg közel húsz app található a weboldalon Androidra, illetve Android Wearre, s ami különösen érdekes, minden appnál elérhető a kód is. Ezt bárki felhasználhatja saját appjához - ez nem számít lopásnak, ez a nyílt forráskód lényege.

Ez a videó összefoglalást ad arról, milyen izgalmas appokat tartogat a weboldal a látogatóknak:Pozitív Nap - Vermes Nikolett

Forrás: HVG

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Készen állsz 2018 nagy olvasási kihívására?!

Ha már egy olyan könyved sincs otthon, amit még ne olvastál volna el, ha már senki nem tud olyan olvasnivalót ajánlani Neked, amit már ne tudnál fejből oda-vissza, akkor ez a játék Neked való! Ha úgy érzed, keveset olvasol, pedig igenis szeretnél, akkor még motivációként is jól jöhet ez a kihívás! Kalandozz egy kicsit a könyvek világában!

Év végi agytakarítás: 8 dolog, amit még idén pucolj ki az életedből!

Az utóbbi időben többször is felvetődött, hogy az emberek miért tesznek különös dolgokat akkor is, ha attól cseppet sem lesznek sem boldogabbak, sem elégedettebbek, sőt egyenes károsan hatnak rájuk ezek a szokások.

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

Az babák tízparancsolata, avagy nyílt levél a szülőknek egy újszülöttől

A skót NHS Ayrshire Maternity Unit Facebook-oldalán tűnt fel az a nyílt levél, amelytől az internet már megint egy kicsivel jobb hellyé vált. Azóta már az "újszülöttek tízparancsolataként" is emlegetik, annyira találó és szívhez szóló tanácsok vannak benne friss szülők számára.

Egy fotósorozat, ami megmutatja a gyerekek hogyan töltötték net és okostelefon nélkül a nyarat szerte a Földön

Summer Unplugged, azaz "nyár kihúzva", ez volt egy nemzetközi fotósverseny címe. Ennek pedig az volt a témája, hogy a gyerekek, hogyan töltik a nyarat, ha nem az interneten lógnak, vagy a Tv előtt ölnek. Fotósok százai örökítették meg világszerte, milyen boldogan telt a gyerekek nyara tévé, internet és telefon nélkül! Mutatjuk a legjobbakat!


NAPI BOLDOGSÁG