24 dolog, amit csak a terhes nők értenek
1. Milyen érzés egyszerre halálra rémültnek és izgatottnak lenni.2. A reggeli rosszullét, ami kitart egész nap.3. Néha pelenkakiütésed lesz, pedig nem hordasz pelenkát.4. Nyákdugó. Ez mindent elmond a terhességről.


5. Elefántláb, ami átveszi az uralmat a lábaid fölött.6. Hogyan totyogj úgy, mint egy pingvin.


7. A fantasztikus érzés, hogy a terhesség azt jelenti, hogy egy emberi lényt növesztesz magadban.8. Várod, hogy életed legnagyobb fájdalmát átéld, méghozzá hamarosan.9. Hogyan lehet meleged még akkor is, amikor jégkockák hullanak a légkondiból?
10. Milyen az, amikor minden 15 percben ki kell menned pisilni. Egész áldott éjszaka.


11. Sírsz, mert a gyorsétteremben rosszul értették a rendelésedet.12. Eltűnődsz, milyen jó lenne torkon vágni tenyéréllel vadidegeneket, akik beszólnak arra, hogy terhesen milyen nagy lettél.13. Késztetést érzel, hogy mindent rendszerezz a házban.14. Az első alkalom, amikor érzed, hogy mozog a hasadban a babád.15. A lábborotválás megoldhatatlan problémája, mert hogyan borotváld, ha egyszer nem is látod.16. Rájössz, milyen fontos a rostdús étrend.17. Az érzés, amikor a baba végre kiszáll a tüdődből és a húgyhólyagodon landol.18. Ha elhagyod a házat, az útvonaladat tiszta nyilvános vécék mentén tervezed meg.


19. Milyen érzés, amikor hasba rúgnak belülről.20. Izgatott leszel egy kis hasmenéstől, mert hátha azt jelenti, hogy végre beindul a szülés.


21. Megismered az érzést, amikor pisilned kell, ha köhögsz. Vagy tüsszentesz. Vagy lélegzel.22. Már tudod, mit érezhetett a főhős az Alien című filmben.23. Simán beteszed a koszos tányért a szekrénybe, a majonézt meg a mosogatógépbe.


24. Rájössz, milyen az, amikor mélyen szeretsz valakit, akivel még nem is találkoztál.Forrás: nlcafe.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

Már meg is van a legtündéribb szurkoló a vizes vb-n

Egykori olimpiai bajnokunk kisbabája elvitte a show-t hétfő este a Hajós Alfréd Uszodában.

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!

Térdcsapkodós jelenet: nem akarta megcsókolni párját a kamera előtt, a lány szenzációsan vágott vissza

Biztosan láttad már számtalan amerikai filmben az úgynevezett kiss camet, azaz a "csókkamerát". Meccsek szüneteiben a nagy kivetítőn mutatnak a nézők között ülő párokat, és nem is kapcsolnak el addig, amíg meg nem történt a csók.

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...


NAPI BOLDOGSÁG