24 dolog, amit csak a terhes nők értenek

A reggeli rosszullét, a folyamatosan, végtelenségig növekvő pocak és az álmatlanul töltött éjszakák... de megéri! Az viszont biztos, hogy következő 24 nyűggel találkozol a terhesség alatt.
1. Milyen érzés egyszerre halálra rémültnek és izgatottnak lenni.2. A reggeli rosszullét, ami kitart egész nap.3. Néha pelenkakiütésed lesz, pedig nem hordasz pelenkát.4. Nyákdugó. Ez mindent elmond a terhességről.


5. Elefántláb, ami átveszi az uralmat a lábaid fölött.6. Hogyan totyogj úgy, mint egy pingvin.


7. A fantasztikus érzés, hogy a terhesség azt jelenti, hogy egy emberi lényt növesztesz magadban.8. Várod, hogy életed legnagyobb fájdalmát átéld, méghozzá hamarosan.9. Hogyan lehet meleged még akkor is, amikor jégkockák hullanak a légkondiból?
10. Milyen az, amikor minden 15 percben ki kell menned pisilni. Egész áldott éjszaka.


11. Sírsz, mert a gyorsétteremben rosszul értették a rendelésedet.12. Eltűnődsz, milyen jó lenne torkon vágni tenyéréllel vadidegeneket, akik beszólnak arra, hogy terhesen milyen nagy lettél.13. Késztetést érzel, hogy mindent rendszerezz a házban.14. Az első alkalom, amikor érzed, hogy mozog a hasadban a babád.15. A lábborotválás megoldhatatlan problémája, mert hogyan borotváld, ha egyszer nem is látod.16. Rájössz, milyen fontos a rostdús étrend.17. Az érzés, amikor a baba végre kiszáll a tüdődből és a húgyhólyagodon landol.18. Ha elhagyod a házat, az útvonaladat tiszta nyilvános vécék mentén tervezed meg.


19. Milyen érzés, amikor hasba rúgnak belülről.20. Izgatott leszel egy kis hasmenéstől, mert hátha azt jelenti, hogy végre beindul a szülés.


21. Megismered az érzést, amikor pisilned kell, ha köhögsz. Vagy tüsszentesz. Vagy lélegzel.22. Már tudod, mit érezhetett a főhős az Alien című filmben.23. Simán beteszed a koszos tányért a szekrénybe, a majonézt meg a mosogatógépbe.


24. Rájössz, milyen az, amikor mélyen szeretsz valakit, akivel még nem is találkoztál.Forrás: nlcafe.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...

20 bizonyíték, hogy gyerekek nélkül dögunalom lenne az élet

A gyerekek - bármennyire is tudnak fárasztóak és kimerítőek lenni - a legnagyobb örömforrások, hiszen velük mindig történik valami. És még mások gyerekeinek képein is sírva lehet röhögni!

Nem hagyta dolgozni a riportert a ló - Nevetőgörcs lett a vége! (+videó)

Valószínűleg a riporter azt gondolta, ez is olyan munka lesz, mint a többi - beszámol a közelgő lóversenyről és kész.

Hogyan adjuk hírül, hogy bővül a család? Így! 27 babaváró fotó, a legjobbak közül

Egy jó fénykép többet mond ezer szónál - tartja a mondás. Jelen esetben ez többszörösen igaz.

A szülészorvos, aki énekkel köszönt minden, a keze között világra jövő kisbabát (+videó)

Mikor kisbaba születik, a világ számos kultúráinak tagjai különféle szertartásokat tartanak, így köszöntve a kis jövevény világra jöttét. Ilyenkor mindenki örül, ünnepel, táncol, és énekel. Ahogyan ez a fantasztikusan vidám és kedves szülész-nőgyógyász szakorvos is.


NAPI BOLDOGSÁG