Már meg is van a legtündéribb szurkoló a vizes vb-nKiss Gergely háromszoros olimpiai bajnokként látogatott ki a Margitszigetre, hogy közelről figyelje férfi vízilabda csapatunk Ausztrália elleni nyitómeccsét. De nem egyedül érkezett ám!

Kislánya, Olívia az apáéhoz hasonló lelkesedéssel figyelte pólósaink teljesítményét.

Kiss Gergely harmadik kislánya, Olívia tavaly októberben látta meg a napvilágot. Az olimpiai bajnok akkor is kicsapta a cukiságmérőt egy fotóval, amit a Facebookra tett ki, és amin az látható, hogy a kórházban tartja kezeiben a 3400 grammos csöppséget. Hétfő délután is mindenki odavolt Olíviáért, aki láthatóan élvezte a mérkőzés minden pillanatát apja karjaiban.

"Azt hiszem, Magyarország női lakossága egyszerre sóhajtott fel, minden egyes baba-apa vágóképnél" - írta egy kommentelő az M4 Sport Facebook oldalán. Lehet benne igazság.


Forrás: Szeretlek Magyarország / MTVA


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

24 dolog, amit csak a terhes nők értenek

A reggeli rosszullét, a folyamatosan, végtelenségig növekvő pocak és az álmatlanul töltött éjszakák... de megéri! Az viszont biztos, hogy következő 24 nyűggel találkozol a terhesség alatt.

Hogyan adjuk hírül, hogy bővül a család? Így! 27 babaváró fotó, a legjobbak közül

Egy jó fénykép többet mond ezer szónál - tartja a mondás. Jelen esetben ez többszörösen igaz.

Egyszerre hat magyar vízilabdázó lett halhatatlan

Hat magyar vízilabdázót választottak be a sportág halhatatlanjai közé Mindannyian háromszoros olimpiai bajnokok, mostantól pedig a Hírességek Csarnokának is tagjai.

A szülészorvos, aki énekkel köszönt minden, a keze között világra jövő kisbabát (+videó)

Mikor kisbaba születik, a világ számos kultúráinak tagjai különféle szertartásokat tartanak, így köszöntve a kis jövevény világra jöttét. Ilyenkor mindenki örül, ünnepel, táncol, és énekel. Ahogyan ez a fantasztikusan vidám és kedves szülész-nőgyógyász szakorvos is.


NAPI BOLDOGSÁG