3500 madáretetőt készített repülő barátaink védelméért

Thomas Dambo az elmúlt hét évben több mint 3500 madáretetőt készített saját kezűleg. Mint blogjában írja, a madarak azon kevés állatok közé tartoznak, melyek még köztünk, a városokban élnek. Projektjét éppen azért kezdte el, hogy ez a jövőben se legyen másként.


A fiatalembert - elmondása szerint - sokan kérdezték már arról, hogy berepülnek-e a házikókba a madarak. Úgy véli, számukra a miniatűr etetők menhelynek számítanak, és emlékeztetnek rá minket, hogy milyen színt is visznek a városi életbe.Az Északi Tanács számára a koppenhágai kultúra éjszakáján készített dekoráció madáretetőkből. Színeik az északi országok zászlóit jelképezik:


Madárház totem: 300 madáretető egy fán elhelyezve:


Madaras madáretetők:


600 madáretetőt aggattak faágakra egy nemzetközi fesztiválon. A program végén a srác szétosztotta a jelentkezők között a remekműveket:


Készített egy házat kacsáknak is:


Madáretető a nagyoknak is:Szeretjük! :)


Forrás: Boredpanda.comSokszinuvidek.24.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ez biztosan le fog nyűgözni: holnap kerül a mozikba az eddigi legszebb film Gemencről

Nem szabad kihagyni, kicsiket és nagyokat egyaránt le fog nyűgözni! :)

Csodás eredmény: díjat nyert Kudich Zsolt a világ legrangosabb fotópályázatán

A világ egyik legrangosabb, vagyis a National Geographic fotópályázatán több ezer kép közül harmadik helyezést ért el Kudich Zsolt Nagy kócsagok című képe, az Állatok akcióban elnevezésű kategóriában - számolt be róla a National Geographic Magyarország.

Ezért bújnak egymáshoz a madarak - lélekemelő fotósorozat

Többé már nem fedi homály, hogyan tartják magukat melegen az egymáshoz bújó állatok.

A világ 13 kedves helye, ahol egy jobb élet lakik

Az "élj úgy, hogy más is úgy tudjon élni" filozófiája mind a környezet-, mind az állatvédelemre hívja fel a figyelmet. Az alábbi megvalósult ötletek követendő példák lehetnek, sőt, annak is kell lenniük.

Végre! Tananyag készült a felelős állattartásról

Nagyon fontos programot indított el az Országos Állatvédőrség Alapítvány. Mostantól a pedagógusokon a sor, hogy éljenek a lehetőséggel és használják a rendelkezésre álló anyagokat


NAPI BOLDOGSÁG