Az édesanya vette videóra gyermekeit - nem fogod elhinni hogyan énekelnek

Kutatások alapján bebizonyították, hogy a zene nyugtatólag hat, ellazítja a gondolatokat, az idegrendszert, oldja a stresszt, és ennek következtében pozitívan járul hozzá az egészségi állapotunkhoz. Egy jó zene hallgatása után a közérzetünk és a világnézetünk is megváltozik, reményteliek leszünk, és visszatérhet az önmagunkba vetett hitünk.

Az elmúlt két évben Nathan Leachnek, amióta feltűnt a világhálón, nagyon sok rajongója lett. Kezdetben csak egy egyszerű házi videót készített róla édesanyja, de aztán az felkerült az internetre, és így egyre többen fejezik ki csodálatukat és tetszésüket.

Nathan azt mondja, hogy számára a zene csak kikapcsolódás, azonban a felvételen is látszik, hogy mennyire szívből, és átéléssel énekel. Az általa énekelt és előadott dalok nagyrészt saját szerzemények. Ezen a felvételen húga, Eva is csatlakozott a produkcióhoz, mégpedig egy szájharmonikával kíséri és énekel is hozzá. Hátborzongatóan érzik a ritmust, és egész testük, lelkük rezdülése érződik az alig 3 perces felvételből.


Forrás: itt.Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Egy zene, ami bámulatosan csökkenti a stresszt

A krónikus szorongás milliók életét keseríti meg nap mint nap a világon. Kutatás igazolta, ez a dal egészen elképesztő hatást gyakorol a stresszes állapotra. Úgy lazít el és nyugtat meg, hogy szinte észre sem veszed, csak az tűnik fel, hogy sokkal jobban vagy. Ugye, máris meg kell hallgatnod? Csak biztatni tudunk rá.

Egy fotósorozat, ami megmutatja a gyerekek hogyan töltötték net és okostelefon nélkül a nyarat szerte a Földön

Summer Unplugged, azaz "nyár kihúzva", ez volt egy nemzetközi fotósverseny címe. Ennek pedig az volt a témája, hogy a gyerekek, hogyan töltik a nyarat, ha nem az interneten lógnak, vagy a Tv előtt ölnek. Fotósok százai örökítették meg világszerte, milyen boldogan telt a gyerekek nyara tévé, internet és telefon nélkül! Mutatjuk a legjobbakat!

71 éves lenne ma a legenda, aki még évtizedekkel halála után is jelen van: Freddie Mercury

"Ha holnap minden véget érne, ugyanúgy kezdeném el elölről, a saját fejem után mennék. Tudom, hogy egy nap minden véget ér, de nincsenek emiatt álmatlan éjszakáim. Nem emiatt vagyok itt. A kihívás hajt. Nem is szeretném, ha túl könnyen jönne minden, és szerencsére nem is nyújtanak át nekem ezüsttálcán semmit. Azt nagyon nem bírnám. És úgyis visszautasítanám." - mondta egyszer Freddie Mercury


NAPI BOLDOGSÁG