Egy vasúttársaság nagyszerű karácsonyi ötlete - keresd a plüsst!

A First Great Western vonattársaság kitalálta, mivel kedveskedhetnének karácsony alkalmából a gyerekeknek: humoros nyomozási fotókat közzétéve próbálják meg visszajuttatni a pórul járt játékokat gazdájukhoz. Ezeken a rendkívül ötletes képeken a játékok eltűnésének helyét, idejét, súlyát és magasságát is megadják!

Őt például Penzance városában hagyták el szeptember 19-én

Ez a maci már augusztus óta várja a gazdáját!


A dél-angliai járatokon felejtett Teddy-macikat és más játékokat leadják a talált tárgyak osztályán, de azok általában ott is maradnak örökre. Ezt megelégelve döntött úgy a First Great Western Trains, hogy lehetőséget ad, hogy akár honlapjukon keressünk rá az elhagyott plüssre. Meg kell adnunk a nevünket, a mackó színét, ismertető jegyeit valamint saját kontaktunkat, s ők mihamarabb kipostázzák nekünk a megtalált Teddy-t.


Pozitív Nap

Képek forrása: www.bbc.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Egy fotósorozat, ami megmutatja a gyerekek hogyan töltötték net és okostelefon nélkül a nyarat szerte a Földön

Summer Unplugged, azaz "nyár kihúzva", ez volt egy nemzetközi fotósverseny címe. Ennek pedig az volt a témája, hogy a gyerekek, hogyan töltik a nyarat, ha nem az interneten lógnak, vagy a Tv előtt ölnek. Fotósok százai örökítették meg világszerte, milyen boldogan telt a gyerekek nyara tévé, internet és telefon nélkül! Mutatjuk a legjobbakat!

A férfiak hanyatlásának korát éljük

A férfiak hanyatlásának korát éljük, és ezen csak a szemléletváltás változtathat - állítja Philip Zimbardo a vele készült interjúban. Szerinte a nagy kérdés, hogy hol vannak a jó férfiak? - Akik nem kanok, hanem lovagok...

Játékkal a szebb beszédért: 30 nyelvtörő, ami fejleszti az artikulációt

Nyelvtörők. Jó játék mondogatni őket, ráadásul észrevétlenül fejleszti a gyermekeket, sőt még a felnőtteket is. 30 mókás nyelvtörőt gyűjtöttünk össze Nektek - ki tudjátok mondani őket tévesztés nélkül? :)

A legfontosabb tennivalóid a kertben és a balkonodon március második felére!

Hosszú és nagyon hideg volt a tél, így a természet is picit lassabban ébred a szokásosnál. Azonban már végre beköszöntött a tavasz, és a kertes gazdák azt sem tudják, mit fogjanak először kezükbe, annyi a teendő. Cikkünk első része most nekik szól! Akinek azonban nincs kertje, picit könnyebb dolga van. Legjobb esetben egy terasz vagy balkon csinosításával, azaz a virágok kiültetésével kell törődni.

Egyszerű trükk, mellyel tovább tarthatod frissen a tulipánokat

Nincs szomorúbb látvány, mint amikor a már alig várt első tavaszi tulipáncsokrot a vázába tesszük, és azok rövid idő múlva máris kókadoznak. Állítólag van egy régi megoldás arra, hogy a tavasz hangulatát tovább az otthonunkban tudjuk, és a virágok gyönyörűen pompázzanak.


NAPI BOLDOGSÁG