Ilyen az, amikor egy egész falu összefog!

Egy egész falu összefogott az agydaganattal operált szepetneki kislányért, Ramónáért. Augusztus elején röppent fel a hír a másfél ezer lakosú zalai községben, hogy a gyerek beteg. A polgármester felkereste az édesanyát, Szekeres Katalint, de az asszony rögtön azt mondta, semmiképp sem szeretne segélyt kérni.


Mivel ekkor épp szervezés alatt volt a falunap, az önkormányzatnál úgy döntöttek, a programba egy jótékonysági futóversenyt is beillesztenek Mozdulj, Szepetnek! címmel. A nevezési díj nem volt megszabva, mindenki annyit dobott be a dobozba, amennyit gondolt, valamint a falu a rendezvény büfébevételét is felajánlotta. Előtte még plüssállatokat is gyűjtöttek, és jelképes összegért értékesítették őket a család javára.Pozitív Nap

Forrás: MTI

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

"Olyan vagyok, mint a birkák, a szabad levegőnek születtem" - 90 éves néni egy olasz falu egyedüli lakója

Az augusztusban 91. életévét betöltő Paolina Grassi az utolsó lakója Casali Socraggio hegyvidéki falujának Olaszországban a svájci határ közelében

Falun: tündéri magyar animáció a falusi életről (+videó)

Zseniális rövidfilm terjed arról, mit szeretünk a kis magyar falvakban. Wonhaz Annamária rövidfilmje tökéletesen visszaadja az a hangulatot, nyugalmat, otthonosságot, amit falun érzünk.

Nem hiszed el, hogy ez a kisfiú miért növesztette 2 évig a haját!

Sokszor halljuk azt, hogy a gyermekek önzetlenek, őszintén és úgy általában még sokkal jobb verziói az embernek fiatalon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ennek a kisfiúnak a tette!

Az első pillantások a világra: ilyen, amikor visszakapja a látását egy testvérpár (+videó)

Egy mosoly. Egy elkapott pillantás. A naplemente. Ezek eddig nem léteztek az indiai testvérpár számára. Azonban hála a 20/20/20-nak mára az életük 180 fokos fordulatot vett.

Az oldal, ahol a tudásoddal rászorulókat lakathatsz jól, és még pénzedbe sem kerül!

A kezdeményezés célja, hogy megszüntesse az éhezést és elérhetővé tegye a közoktatást és mindehhez a TE tudásodra van szüksége!


NAPI BOLDOGSÁG