Édes élet - Valószínűleg ennek a nőnek van a világon a legjobb munkája

A helyszín Nagy-Britannia, ahol az Asda cég alkalmazásában dolgozik a 39 éves leedsi hölgy. Hogy mi a munkája? 

Fagylaltkóstoló!

Igen, valóban álommelónak tűnik a dolog. Mondjuk ez a munka valószínűleg nem kíméli Louise alakját, hiszen havonta mintegy 460 gombóc fagyit fogyaszt el, ami azért elég durva teljesítmény. Muszáj így tennie, hiszen az ő feladata gondoskodni arról, hogy a dobozokba kizárólag kiváló minőségű termékek kerüljenek.Ha ez nem álommunka, akkor semmi.

Ja, és szegényke rengeteget utazik: bejárja az országot, hogy ellátogasson azokba az üzemekbe, ahol a jégkrémet gyártják.

A menedzser nem véletlenül került ebbe a pozícióba: komoly szakmai előélete van. Nagyszülei olaszok voltak, így Louise gyerekkora óta fagyispultnál állt - kimérte a gombócokat, kiszolgálta a vevőket.

És most tegye fel a kezét, aki nem cserélne vele.Pozitív Nap - Hári Dániel

Forrás: 24.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

"Egy asszonynak két munkahelye van" - az anyák, feleségek láthatatlan munkájának ereje!

Az önkéntes tevékenység és a fizetetlen házimunka gazdasági szempontból láthatatlan (vagyis semmilyen valutában nem definiálják, nem pénzre váltott tevékenység), így ezáltal sokszor presztízs nélküliek is. Ez a társadalmi jelenség pedig leginkább a nőket érinti, ennek egyik oka a hagyományos nemi szerepek között keresendő, ám a mára tömeges női munkavállalás ellenére sem változott ez a helyzet.

A különbség egy főnök és egy igazi vezető között (+brutálisan őszinte illusztrációk)

Tíz rövid pontban és hat brutálisan őszinte illusztrációban megmutatjuk, milyen kvalitásoktól válik valaki vezetővé - és milyen hibáktól lesz türannoszi főnök. Ha vezető beosztásban vagy, érdemes nagyon magadba nézni és megfontolni, vajon jól bánsz-e az alkalmazottaiddal és a hatalmaddal...

Ma van a fagylalt napja, amikor féláron fagyizhatsz

A magyar kézműves fagylalt napja minden évben május 8-án van. Mit jelent és miért pont ekkor tartjuk? És persze itt a résztvevő fagyizók listája is.

Kreatív munkássrácok: tarolt ez a zseniális betonozós videó!

Letarolja a Facebookot ez a zseniális betonozós videó. Ha nálad is aktuális felújítás, építkezés, gyakorolhatod a technikát.

Kiégés ellen: irodakutya!

Egy kutya valószínűleg az egész napot át fogja aludni az irodában, de még így sem fogja hagyni, hogy kiégjünk - írja Gesler Lili a Forbes.hu-n. A pszichológus maga is együtt dolgozik kutyájával. Azt vajon tudtad, hogy a Google azt hirdeti magáról: "We are a dog Company" - Azaz kutyás cég vagyunk, és az Amazon Seattle-i központjában is közel 1500 kutya "dolgozik"?


NAPI BOLDOGSÁG