Így tagadj le 10 évet a korodból - a japán nők titka!


A rizs azért is csodás, mert linolin savat tartalmaz, ami egy nagyon erős antioxidáns,semlegesíti a szabad gyököket, serkenti a kollagén termelődését, így a bőr öregedése is később fog bekövetkezni.

Ugyanakkor olyan egyéb speciális hatóanyagokat is rejt, amelyek csökkenti a ráncosodást, és a nap káros, ibolyántúli sugaraitól is megvédenek.

Fontos azt is megemlíteni, hogy a rizs E-vitamint, valamint gamma-oryzanlolt tartalmaz, amely például hozzájárul a szív egészségének megőrzéséhez, a rossz koleszterinszint csökkentéséhez.Sajnos sokan nem ismerik a rizs jótékony hatásait, pedig ezek az apró szemek valóban csodát tesznek az arcbőrrel.

Pontosabban a lé, amiben megfőnek, az jelenti a csodaszert.Készítsük el az alábbi pakolást, hogy évekkel fiatalabbnak nézhessünk ki!


Szükséges hozzávalók:
3 evőkanál rizs
1 evőkanál tej
1 evőkanál mézElkészítés: Kevés vízben főzzük meg, majd szűrjük le a rizst. A legfontosabb összetevője a pakolásnak a víz, amiben a rizsszemek megfőttek. A rizslé felébe kell beletenni a tejet, valamint a mézet. Keverjük össze, és a kapott maszkot tegyük fel a tiszta, száraz arcbőrre. Hagyjuk ott, míg teljesen megszárad. Ezután a rizslé megmaradt részével öblítsük le arcunkat, lemosva a pakolást is. Csodákra képes ez a hidratáló és szépítő praktika, ami szinte ingyen van.


Forrás: filantropikum


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ezt adod a gyerekednek, ha sportolni küldöd

Elgondolkodtató írás terjed arról, mit adsz a gyermekednek, ha sportolni küldöd Nem csak erőnlétet vagy jó kondíciót, hanem annál sokkal többet...

A különbség egy főnök és egy igazi vezető között (+brutálisan őszinte illusztrációk)

Tíz rövid pontban és hat brutálisan őszinte illusztrációban megmutatjuk, milyen kvalitásoktól válik valaki vezetővé - és milyen hibáktól lesz türannoszi főnök. Ha vezető beosztásban vagy, érdemes nagyon magadba nézni és megfontolni, vajon jól bánsz-e az alkalmazottaiddal és a hatalmaddal...

Most zajlik a földkerekség egyik legszebb virágzása - megmutatjuk!

Március végével és áprilisban egy hatalmas, színpompás hullám söpör végig Japánon. A városok, kertek, hegyek és völgyek rózsaszínbe és fehérbe borulva ünneplik a tavaszt, a világ pedig tátott szájjal irigykedik a képek láttán.

Ott a helyed: szedd magad nárcisz- és tulipánszüret vár a Balatonnál

Isteni programot biztosít a hétvégére és húsvétra is az, hogy Kőröshegyre is beköszöntött a tavasz. Szedd magad akció vár tulipánnal és nárcisszal, ennél léleksimogatóbb programot nem is lehetne kitalálni!

Nincs különbség köztünk és köztük: a sztárok igazi arca

Andrew H. Walker fotós bemutatta, hogy a sztárok valódi arca mennyire különbözik azoktól a fotóktól, melyeket nap mint nap látunk az újságokban. Valójában egy mondattal lehetne összegezni, olyanok mint mi.


NAPI BOLDOGSÁG