Nincs különbség köztünk és köztük: a sztárok igazi arca

Andrew H. Walker fotós bemutatta, hogy a sztárok valódi arca mennyire különbözik azoktól a fotóktól, melyeket nap mint nap látunk az újságokban. Valójában egy mondattal lehetne összegezni, olyanok mint mi.Először megkérte őket, hogy pózoljanak úgy, ahogy szoktak, amikor fotózzák őket. Ezt követően pedig lazítottak, és csak saját magukat adták. Lássuk a különbségeket!Anne Hathaway

Mindenkinek van kifele mutatott arca és az, amelyet szinte senki más nem ismer önmagán kívül. Néha azt gondolhatjuk, hogy a filmekből, interjúkból, fotókból ismerünk valamennyire egy-egy hírességet - legalábbis a hangulatát - de ez koránt sincs mindig így.

Andrew H. Walker a Torontói Filmfesztiválon ültetett asztal mögé egy nagy rakás hírességet és megkérte őket arra, hogy pózoljanak egyszer a közönség felé mutatott arcukkal, majd mutassák meg, milyen kifejezés-gesztus-póz-mimika jellemzi őket igazán legbelül. A végeredmény: pazar és elgondolkodtató portrék sorozata. Rájössz, melyik oldal melyik "arcnak" felel meg egy-egy képen?

Bryce Dallas Howard 


Aaron Eckhart


Holly Hunter


Bill Nighy


Richard Gere


Gerald Butler


Rami Malek


Pharrell Williams


Taraji P. Henson


Rachel Weisz


Jeremy Renner


Amy Adams


Felicity Jones


Sigourney Weaver


Liev Schreiber


Hailee Steinfeld


Jeffrey Tambor


Lupita Nyong'o


Mahershala Ali


Teresa Palmer


Evan McGregor


Jennifer Connelly


Dakota Fanning


Susan Yeagley


Jane Lynch


Sandra Oh


Jason Sudeikis


Elgondolkodtató képpárok - az pedig, hogy az illetőnek melyik a kifele mutatott és melyik az igazi arca, az ránk van bízva az értelmezés szabad tartományában.


Fotók: Andrew H. Walker

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ott a helyed: szedd magad nárcisz- és tulipánszüret vár a Balatonnál

Isteni programot biztosít a hétvégére és húsvétra is az, hogy Kőröshegyre is beköszöntött a tavasz. Szedd magad akció vár tulipánnal és nárcisszal, ennél léleksimogatóbb programot nem is lehetne kitalálni!

Előtte-utána fotóval ünnepel a modell, aki egész életében küzdött a kilókkal

"Ez egy friss kép rólam és a testemről, ahogy most kinéz. Lehet, hogy nem tökéletes, és nem hívnak vele fehérnemű-bemutatóra, de az enyém, és végtelenül büszke vagyok rá."

"Nagyon hiányzol, Atikám!" - Eszenyi Enikő megható videója volt férjéhez, Kaszás Attillához

Tíz éve (igen, már tíz éve!), hogy Kaszás Attila 47 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt. Volt felesége, Eszenyi Enikő szívszorító videóval emlékezett meg róla, 18 évig voltak házasok.

Mi a baj az Y-generációval (+videó)

Van egyáltalán baj? Talán még sosem volt ennyire fontos, hogy odafigyeljünk egymásra. Ez a videó futótűzként terjed most...

Ilyenek lennének hétköznapjaink, ha a reklámok jelentenék a valóságot!

Képzeld el, hogy telne egy napod, ha minden úgy történne, ahogy a reklámokban láthatjuk! Vicces ugyanakkor elgondolkodtató írás...


NAPI BOLDOGSÁG