Menyasszonyi ruha, WC-papírból! Felvennéd?

Ha valaha gondolt arra, hogy lehúzza az esküvői ruháját a WC-n, most szívfájdalom nélkül megteheti. Néhány amerikai designer ugyanis ezt is lehetővé tette a menyasszonyoknak a 11. WC-papír menyasszonyi ruha versenyen.

Laura Gawne és Susan Bain

A rendezvény ötletgazdája két nővér, Laura Gawne és Susan Bain, akik esküvői weboldalukat szerették volna reklámozni a rendhagyó divatbemutatóval. A toalettpapír alkotásokat egy népszerű manhattani üzletben mutatták be. A győztes, Donna Pope Vincler 10 ezer dollárral lett gazdagabb.


A győztes ruha

"Nagy élmény volt ezen dolgozni - lelkendezett Donna. - A lányom volt a modell, és ez sokat jelentett nekem. Gyerekkoromban édesanyám tanított meg varrni, úgyhogy ez hármunkról szól."

Mimoza Haska WC-papír ruhája

Vinclernek 3 hónapjába, 22 WC-papír-gurigába és rengeteg ragasztóba került, amíg elkészült a ruhakölteménnyel. A nyertes darabot a divatbemutató helyszínén a menyasszonyok meg is vásárolhatják. Feltéve, ha WC-papírban szeretnének férjhez menni.

Még több ruha...


Szuper ruhák, nem?


Pozitív Nap / MTI
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ezekre van szükséged, amikor nagyon kívánsz egy-egy ételt

Sokan ismerhetjük azt a kínzó érzést, amikor egy bizonyos ételt vagy ízt kívánunk kitartóan és a poklok poklát éljük meg, ha nem jutunk hozzá.

12 dolog, amikre megtanít az utazás! (Tanácsok egy szabad élethez, egy nőtől, aki felmondott a budapesti multinál, hogy bejárja a Földet)

"Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom" - vallja magáról Harmincz Rita, A sárga ruhás lány blog szerzője. Indításként 9 hónap alatt bejárt 10 országot, és tapasztalatait, jó tanácsait, félelmeit egy internetes naplóban tárta a világ elé, ami mára könyvvé formálódott. Most éppen Spanyolországban tartózkodik, és 824 napja van úton...

Óceáni hulladékból sportcipő... Már ez is lehetséges! (Sőt, meg is kezdődött a tömegtermelése)

Megkezdődött az óceáni hulladékból gyúrt Adidas sneakerek tömegtermelése!

Híres filmkaraktereket vetkőztettünk le. Te rájössz, hogy melyik ruha kihez tartozik?

Rengeteg olyan jellegzetes karaktert vittek már filmvászonra, akiket igazán egyedi kosztümjük miatt bárhol felismernénk, akár ezerből is.

10 tradicionális iszlám esküvői ruha, amitől a lélegzeted is eláll!

Az esküvője napján minden lány a legszebb, a leggyönyörűbb akar lenni. Az eltérő kultúrákban más és más a szépség, a női báj megjelenésének legkívánatosabb formája.


NAPI BOLDOGSÁG