Képek, amiktől tátva marad a szád!

Gondolkoztál már azon, hogy a tejfogak mellett hogyan férnek el a "maradandó" fogaink is? Esetleg eszedbe jutott már, hogy kutyáddal együtt menj hétvégén kikapcsolódni?

A technika fejlődésének hála ma már mindenki minimum egy kamerával mászkál minden felé, hiszen telefonunk a legszuperebb kütyükkel van ellátva. Ennek köszönhetően olyan képek is készülhetnek, melyekre egyébként nem lenne esély.

Persze a kamerás mobiltelefon nem minden, a történelem során, ahogy a fényképészet fejlődött, úgy készültek egyre inkább átütő erejű, olykor meghökkentő fotók. Hol hétköznapi, hol különleges témákról.A fölső képen: ahogy az ember lát a sötétben.
Az alsón: ahogy a macska teszi mindezt.


Napfelkelte és napfogyatkozás egyszerre


Egy nagyon menő kenguru


Így néz ki az állkapcsunk, amikor még megvannak a tejfogaink.

Egy üvegből készített művészi alkotás


"UFO-felhő"


"Anitgravitációs" trükk


Ilyen lehetséges?


Tökéletes piritek.


Egy igen érdekes csúszda.Itt nem is mondanánk semmit... csupáncsak: HOGYAN?


Hamarosan ez lesz a divat. (Az állatkozmetikus humoránál lehetett)


Marlon Brando a Keresztapa sminkje előtt és után.


Ez egy fénykép. Nem négy és nem is látott képszerkesztő programot sem.


Képek forrása: diply / diply

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

Alighanem ez az ország legkülönösebb fája

A napokban a Facebookon tettek közzé egy fotót Ceglédbercel egyik fájáról, ami nemcsak pompás színezetével, hanem egyedülálló formájával is lenyűgözi az arra járókat.

Az igazság, ami az emberek online fotói mögött van

Naponta több millió ember fotózza magát, ebédjét, hobbiját, pillanatát, akármijét a legnagyobb online közösségi oldalakra (Instagram, Facebook), hogy eladja magát, esetleg még egy új identitást is felkapjon. Olyan képeket készítenek, amik idilliek, tökéletesek és meglehetősen sterilek. Egy Bangkokban élő fotós megmutatta, hogy mi áll a hamis Instagram-fotók mögött. Egy vietnami fiatalokból álló csapat, pedig zseniális leleplező videót készített. Mutatjuk!

Előtte-utána fotóval ünnepel a modell, aki egész életében küzdött a kilókkal

"Ez egy friss kép rólam és a testemről, ahogy most kinéz. Lehet, hogy nem tökéletes, és nem hívnak vele fehérnemű-bemutatóra, de az enyém, és végtelenül büszke vagyok rá."

Mi a baj az Y-generációval (+videó)

Van egyáltalán baj? Talán még sosem volt ennyire fontos, hogy odafigyeljünk egymásra. Ez a videó futótűzként terjed most...


NAPI BOLDOGSÁG