Ezek az esküvői ruhák olyan anyagból készültek, amire nem is gondolnál- Gyönyörűek

Asya Kozina a különböző nemzetiségek szokásait, és esküvői ruháit vette alapul a terveihez. Mivel ruhái meglehetősen sokat mutatnak viselőjükből, nem volt könnyű olyasmit alkotni, amit az emberek elfogadnak, és nem sérti a szépérzéküket. Végül az eredmény egyáltalán nem lett közönséges.

A ruhák díszítése évszázadok nemzeti szimbólumaiból áll, némelyikhez még egyfajta ékszer is készült papírból, és az összhatás egyszerűen lenyűgöző.
Ha még több képre vagy kíváncsi, kattints ide.


Forrás: boredpanda.com

Resán Alexandra - Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

20 hihetetlen hely Európában, melyeket látnod kell!

A vén Európa, a megunhatatlan, a sokszínű, a lehengerlő - maga a múlt és a jelen egyszerre!

ZSIMÜ: Összművészeti zsongás egy hétig Budapesten

Számtalan értékes program várja az érdeklődőket, mi most közülük hármat ajánlunk nektek, amik (szerintünk) ütősen és tartalmasan pezsdítik a főváros tavaszi zsongását!

12 dolog, amikre megtanít az utazás! (Tanácsok egy szabad élethez, egy nőtől, aki felmondott a budapesti multinál, hogy bejárja a Földet)

"Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom" - vallja magáról Harmincz Rita, A sárga ruhás lány blog szerzője. Indításként 9 hónap alatt bejárt 10 országot, és tapasztalatait, jó tanácsait, félelmeit egy internetes naplóban tárta a világ elé, ami mára könyvvé formálódott. Most éppen Spanyolországban tartózkodik, és 824 napja van úton...

Ebben a varázskuckóban nem csak könyvmolyok kapnak kedvet az olvasáshoz!

Hol lenne jobb végletesen belemerülni a lapokon olvasott világba, s elveszni sorai között, mint egy varázslatos, a világ rohanásától elzárt helyen? Ahol amit olvasunk, az csak a miénk?

Árnyjáték, avagy így öltözteti fel a fény hiánya a testet (+fotók)

Minden perfekcionista lelkét simogatják a tökéletes formák, ívek, képződmények. S, hol találhatnánk ezt meg, ha nem a közvetlen közelünkben?


NAPI BOLDOGSÁG