Újabb házfalat vett kezelésbe a Neopaint: az eredmény gyönyörű! (képekkel)

Ilyen volt, ilyen lett


A Facebook-oldalukra feltöltött képeik alapján a fiúk július végén már nagyban dolgoztak a fal felújításán. Megérte a rengeteg munka és erőfeszítés: Budapest ismét szebb lett egy kicsit!


A NeopaintWorks egyébként közel tíz éve készít bel-és kültéri faldekorációkat, így fennállásuk óta több ezer négyzetméternyi felületet újítottak meg. 
FB-oldalukon azt írják, ismert falfestőművészekkel dolgoznak együtt, akik a különböző festési technikákat mesteri ügyességgel ötvözve a legextrémebb stílusigényeknek is képesek eleget tenni. 

A művészcsoport az egyéni megrendelések mellett 2010 óta tekinti céljának Budapest elhagyatott, központi területein található hatalmas falfelületek dekorálását - önkéntes akciójuknak a "Tűzfalrehab" nevet adták.


Ez a hatalmas falfestmény annak a projektnek a legújabb darabja, amely "Tűzfalrehab az Erszébetvárosban" néven 2013-ban vette kezdetét. A megállapodás Erzsébetváros Önkormányzata és a Neopaint között született, lényege pedig, hogy szemet gyönyörködtető képekkel dobják fel az unalmas, sokszor igen rossz állapotban lévő tűzfalakat.Nézd meg a korábbi munkáikat is: Elképesztő falfestmények lepik el Erzsébetváros tűzfalait! (képekkel)


Pozitív Nap

Forrás: neopaint

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

RAGYOGÁS: ilyen mesés a város ilyenkor

A nagy rohanásban is érdemes néhány percre megállni, és csak a fényekre koncentrálni...

ZSIMÜ: Összművészeti zsongás egy hétig Budapesten

Számtalan értékes program várja az érdeklődőket, mi most közülük hármat ajánlunk nektek, amik (szerintünk) ütősen és tartalmasan pezsdítik a főváros tavaszi zsongását!

Budapest: az egyik legélhetőbb és a legszebb város a kontinensen (videók, amiktől még budapestiként is lehidalsz)

Legalábbis az Expedia utazási oldal szerint a magyar főváros nem kevesebb mint a legszebb és legélhetőbb a vén Európa kontinensén. Nos, mi ezzel biztosan nem fogunk vitatkozni!

A betondzsungel ösvényein - Ha még nem ismered, akkor ezt nagyon sürgősen pótold!

A Betondzsungel Ösvényein a nagyvárosi élet mindennapjait veszi a célkeresztbe. Jivens O. Breewenses "természetfilm" sorozata, arra vállalkozik, hogy tudományos igényességgel, közelről mutassa be a nagyvárosi emberek különböző csoportjait.

Ebben a varázskuckóban nem csak könyvmolyok kapnak kedvet az olvasáshoz!

Hol lenne jobb végletesen belemerülni a lapokon olvasott világba, s elveszni sorai között, mint egy varázslatos, a világ rohanásától elzárt helyen? Ahol amit olvasunk, az csak a miénk?


NAPI BOLDOGSÁG