Tökéletesen elkapott pillanatok (képriport)

Az úton, mely az életen átvezet, nem kaphat mindig hátszelet az ember - tartja a közmondás. Azonban, ha jó helyen vagy jókor, abból sok minden jó kisülhet.


Ismét 18 olyan képet mutatunk nektek, amiket készítőik tökéletesen időzítettek - rendkívül humoros vagy éppen szemet gyönyörködtető felvételre bukkantunk

Szeretjük az ilyen fotókat, van bennük ötlet (még ha nem is áll mindig szándék emögött). A mostani összeállításon kívül érdemes még ezt és ezt is végigpörgetned, ha imádod az elkapott pillanatokat! Ne feledd, egy kis fantáziával és figyelemmel akár te is lőhetsz hasonló gyöngyszemeket! Hajrá!Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Ilyenek az emberek egy csók előtt és csók után (képriport)

Johanna Siring fotós annak járt utána, hogyan szabadíthat fel egyetlen csók. Nos, így néznek ki az emberek egy csók előtt és csók után!


NAPI BOLDOGSÁG