A győztes csoki aszalt kajszi-őrlemény, szerecsendió, minőségi magyar kajszipálinka, tejszín és vaj mellett olyan 39 százalékos tejcsokiból áll össze, amelyet a Cacao Barry francia gyár kifejezetten Harrernak készít párizsi csokilaborjában.
A Sopron központjában lévő cukrászda után egy nagy dobással a város külterületén építették meg a 950 négyzetméteres új csokiműhelyt. Az osztrák építész tervei alapján készült üveg-beton épületet modern osztrák borászathoz hasonlították. Legnagyobb élmény az édességek mellett a csodás panoráma. Bár kezdetben voltak kétségeik, hogy az ipari parknak tervezett területre fognak-e érkezni vásárlók, később lakóházak kezdtek épülni a környéken. Így az üzlet egy modern lakónegyed közepén találta magát, ahol a fiatal családok máris alkottak egy rajongói tábort. A vásárlókör nagy része azonban osztrák, akiket a Harrer név és minőség vonz ide.
Nézd meg a HVG videóját a díjnyertes csoki készítéséről:
Pozitív Nap
Forrás: hvg.hu