Válassz egy színt és tudd meg, hogy mit árul el a rólad!

A személyiségünk egy igazán komplex, folyamatosan fejlődő része énünknek. Többek vagyunk, mint a kedvenc ételünk, a kedvenc színünk, de az, hogy mi a kedvenc színed, többet árul el rólad mint hinnéd. Ahhoz, hogy megtudhasd, hogy melyik szín mit is jelenthet, olvass tovább!

Színlátásunk lehetővé teszi számunkra, hogy megéljük a világ számtalan csodáját. Az, hogy milyen színeket preferálunk leginkább elárul rólunk néhány olyan dolgot, melyre nem is számítottunk.

Lássuk, hogy melyik szín mit is jelent valójában!KÉK

A kék a víz színe, természetünknél fogva könnyedén rabul ejt minket, hiszen létszükségletünk a víz. Azoknak az embereknek, akiknek a kedvenc színe a kék a természetük nyugodt, kedves, jó hatással vannak a környezetükre és derűsek. Az egyik legkedveltebb szín.


ZÖLD

A zöld a táplálékunk színe, hiszen a legtöbb dolog, melyet a természet ad nekünk és elfogyasztunk, ebben a színben pompázik. Azok, akik kedvelik a zöldet magabiztosak, nyugodtak, fiatalosak és kellemes a társaságuk. A kék után a második legkedveltebb szín.PIROS

A piros az egyik legbátrabb színválasztás, és ,ha ez a kedvenc színed, akkor igazán érzéki lehetsz. A piros említésétől legtöbbször a szex jut eszünkbe, hiszen a piros árnyalatai bőrünkön is megjelennek. Azok, akik a piros szerelmesei erőteljesek, dacosak és sokszor túlreagálják a dolgokat.


FEKETE

Mit tudva levő, ha az összes színt egybe kevered, akkor végül feketét fogsz kapni. Azok, akik szeretik a fekete színt tulajdonképpen minden színt kedvelik. Annak ellenére, hogy a fekete színt a depresszióval társítanánk, azok, akik szeretik erősek, bölcsek, olykor dacosak és hevesek, aggódóak.NARANCSSÁRGA

Ritkábban választják az emberek kedvenc színünknek, de azok, akik megteszik egészségesek, kiállnak önmagukért és nem félnek ezt szavakba is önteni mások előtt. Emellett vidámság és kíváncsiság is jellemzi ennek a színnek a szerelmeseit.LILA

Azok, akiknek ez a kedvenc színük méltóságteljesek és ügyelnek arra, hogyan viselkednek mások társaságában. Hajlamosak a melankóliára és olykor bánatosak.

CITROMSÁRGA

A citromsárga az egyik legvibrálóbb szín, ha ez a kedvenced, akkor tuti, hogy nem vagy szégyellős, emellett vidám, kedélyes, érdeklődő, barátságos és aktív vagy.BARNA

A barna a mély kapcsolatodat jelzi, mely a természettel köt össze. Biztonságra és kényelemre vágysz az életben, s tele vagy érzelmekkel. Ritkán vagy magad alatt, de ha mégis, akkor bizony jaj mindenkinek, aki a közeledben van! Persze, csak, ha a barna a kedvenc színed.SZÜRKE

Ha ezt választottad kedvencednek, akkor valószínűleg melankolikus típus vagy, aki a mély érzelmek rabja. Ünnepélyes vagy, bár néha bizonytalan, és kétkedő.FEHÉR

A fehér nem a színek hiányát jelenti, hanem pont, hogy az összes meglétét, hiszen, ha minden fényes színt kombinálunk, akkor végül fehér fényt kapunk. Azok, akik ezt az igazán világos és fiatalos színt kedvelik keresik a kapcsolatot más emberekkel. Emellett az ilyen emberek érzékenyek, tiszták, gyakran művészlelkek és fogékonyak a spirituális világra.
Forrás: powerofpositivity

Pozitív Nap - Gerecs ZsófiaTetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

Év végi agytakarítás: 8 dolog, amit még idén pucolj ki az életedből!

Az utóbbi időben többször is felvetődött, hogy az emberek miért tesznek különös dolgokat akkor is, ha attól cseppet sem lesznek sem boldogabbak, sem elégedettebbek, sőt egyenes károsan hatnak rájuk ezek a szokások.

Hogyan szorítod ökölbe a kezed? Sok mindent elárul rólad

Eszedbe jutott valaha is, hogy még az sem mindegy, hogyan szorítod ökölbe a kezed? Pedig valóban nem az. Ez az önkéntelen avagy tudattalan mozdulat nagyon érdekes dolgot árul el rólad. Szóval, hogyan szorítod ökölbe a kezed? És vajon mit jelent mindez a számodra?

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Világunkban a boldogság joggá vált, amit hajszolunk. Pedig a felé vezető út optimista hozzáállással van kikövezve...

Vannak, akik természetüknél fogva sokkal pozitívabbak az átlagnál, de az optimizmus nem állandó tulajdonság. Ez választás kérdése, ami felett kontrollunk van. Minden reggel megvan az irány a jókedv, vagy a morcosság felé. Kutatások igazolják, hogy hosszú távon az optimista embereknek áll a világ, hiszen ők jobban kezelik a stresszt, ritkábban betegednek meg, hosszabb ideig élnek, boldogabbak és sikeresebbek, mint pesszimista társaik.


NAPI BOLDOGSÁG