Válassz egy színt és tudd meg, hogy mit árul el a rólad!

A személyiségünk egy igazán komplex, folyamatosan fejlődő része énünknek. Többek vagyunk, mint a kedvenc ételünk, a kedvenc színünk, de az, hogy mi a kedvenc színed, többet árul el rólad mint hinnéd. Ahhoz, hogy megtudhasd, hogy melyik szín mit is jelenthet, olvass tovább!

Színlátásunk lehetővé teszi számunkra, hogy megéljük a világ számtalan csodáját. Az, hogy milyen színeket preferálunk leginkább elárul rólunk néhány olyan dolgot, melyre nem is számítottunk.

Lássuk, hogy melyik szín mit is jelent valójában!KÉK

A kék a víz színe, természetünknél fogva könnyedén rabul ejt minket, hiszen létszükségletünk a víz. Azoknak az embereknek, akiknek a kedvenc színe a kék a természetük nyugodt, kedves, jó hatással vannak a környezetükre és derűsek. Az egyik legkedveltebb szín.


ZÖLD

A zöld a táplálékunk színe, hiszen a legtöbb dolog, melyet a természet ad nekünk és elfogyasztunk, ebben a színben pompázik. Azok, akik kedvelik a zöldet magabiztosak, nyugodtak, fiatalosak és kellemes a társaságuk. A kék után a második legkedveltebb szín.PIROS

A piros az egyik legbátrabb színválasztás, és ,ha ez a kedvenc színed, akkor igazán érzéki lehetsz. A piros említésétől legtöbbször a szex jut eszünkbe, hiszen a piros árnyalatai bőrünkön is megjelennek. Azok, akik a piros szerelmesei erőteljesek, dacosak és sokszor túlreagálják a dolgokat.


FEKETE

Mit tudva levő, ha az összes színt egybe kevered, akkor végül feketét fogsz kapni. Azok, akik szeretik a fekete színt tulajdonképpen minden színt kedvelik. Annak ellenére, hogy a fekete színt a depresszióval társítanánk, azok, akik szeretik erősek, bölcsek, olykor dacosak és hevesek, aggódóak.NARANCSSÁRGA

Ritkábban választják az emberek kedvenc színünknek, de azok, akik megteszik egészségesek, kiállnak önmagukért és nem félnek ezt szavakba is önteni mások előtt. Emellett vidámság és kíváncsiság is jellemzi ennek a színnek a szerelmeseit.LILA

Azok, akiknek ez a kedvenc színük méltóságteljesek és ügyelnek arra, hogyan viselkednek mások társaságában. Hajlamosak a melankóliára és olykor bánatosak.

CITROMSÁRGA

A citromsárga az egyik legvibrálóbb szín, ha ez a kedvenced, akkor tuti, hogy nem vagy szégyellős, emellett vidám, kedélyes, érdeklődő, barátságos és aktív vagy.BARNA

A barna a mély kapcsolatodat jelzi, mely a természettel köt össze. Biztonságra és kényelemre vágysz az életben, s tele vagy érzelmekkel. Ritkán vagy magad alatt, de ha mégis, akkor bizony jaj mindenkinek, aki a közeledben van! Persze, csak, ha a barna a kedvenc színed.SZÜRKE

Ha ezt választottad kedvencednek, akkor valószínűleg melankolikus típus vagy, aki a mély érzelmek rabja. Ünnepélyes vagy, bár néha bizonytalan, és kétkedő.FEHÉR

A fehér nem a színek hiányát jelenti, hanem pont, hogy az összes meglétét, hiszen, ha minden fényes színt kombinálunk, akkor végül fehér fényt kapunk. Azok, akik ezt az igazán világos és fiatalos színt kedvelik keresik a kapcsolatot más emberekkel. Emellett az ilyen emberek érzékenyek, tiszták, gyakran művészlelkek és fogékonyak a spirituális világra.
Forrás: powerofpositivity

Pozitív Nap - Gerecs ZsófiaTetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Világunkban a boldogság joggá vált, amit hajszolunk. Pedig a felé vezető út optimista hozzáállással van kikövezve...

Vannak, akik természetüknél fogva sokkal pozitívabbak az átlagnál, de az optimizmus nem állandó tulajdonság. Ez választás kérdése, ami felett kontrollunk van. Minden reggel megvan az irány a jókedv, vagy a morcosság felé. Kutatások igazolják, hogy hosszú távon az optimista embereknek áll a világ, hiszen ők jobban kezelik a stresszt, ritkábban betegednek meg, hosszabb ideig élnek, boldogabbak és sikeresebbek, mint pesszimista társaik.

Egy fotósorozat, ami megmutatja a gyerekek hogyan töltötték net és okostelefon nélkül a nyarat szerte a Földön

Summer Unplugged, azaz "nyár kihúzva", ez volt egy nemzetközi fotósverseny címe. Ennek pedig az volt a témája, hogy a gyerekek, hogyan töltik a nyarat, ha nem az interneten lógnak, vagy a Tv előtt ölnek. Fotósok százai örökítették meg világszerte, milyen boldogan telt a gyerekek nyara tévé, internet és telefon nélkül! Mutatjuk a legjobbakat!

Oldszkúl hárdkór házasság

A házasságról kérdezel? Figyelj, én nem szoktam erről beszélni. Igen, itt az ujjamon a gyűrű, de akkor is, ez magánügy. Hogy nem tudod, hogy mit csinálj? Hat éve együtt vagytok, most már lépni kéne, ő nagyon akarja, az látszik rajta, tett is már célzásokat, ezeket te persze elengedted a füled mellett, de mégis csak, dönteni kéne. Jól van, értem. Először is egy kérdés van:

Tíz híres férfi, aki cicababák helyett vérbeli nőket választott

Ha úgy akarnák, sorban állnának az ajtajukban a modellek, sőt talán sorban is állnak, de nekik más az igazi. Matt Damontól Jon Bon Jovin át Sebastian Vettelig színészek, zenészek és sportolók bizonyítják, hogy a sztárvilágban is az igaz szerelem a hosszú kapcsolat titka.


NAPI BOLDOGSÁG