Nyugdíjba megy valaha is II. Erzsébet angol királynő?

II. Erzsébet 89 évesen a mai napig vonatra száll - többnyire így utazik a királyi család norfolki kastélyába. A mai napig egyedül vezeti terepjáróját, ha néhány órát kutyái társaságában szeretne tölteni az erdőben. Államfőkkel találkozik, fogadásokon vesz részt, gyakorta találkozik családtagjaival. Igaz, néhány éve már, hogy külföldre egyáltalán nem utazik. A repüléshez már kissé idősnek gondolja magát, helyette ezeket az utakat Károly herceg és fiai, valamint Katalin hercegné teszi meg.


II. Erzsébet angol királynő. Fotó: MTI/EPA


A királynő kiapadhatatlan energiáját sok, fele annyi idős ember is megirigyelhetné, életformájáról mindazonáltal hosszú évek alatt keveset tudhatott meg a nyilvánosság. Az ő idejében még nem volt divat a család magánéletét pr tevékenységgé avanzsálni, ami ma már szinte kötelező.

A királynő mindig (és hangsúlyozottan mindig) hihetetlenül csinos: stylistja a megfelelő színekkel hangsúlyozza II. Erzsébet tiszteletre méltó korát, státuszát, ugyanakkor nem esik abba a hibába, hogy idős matrónává tegye. Ehhez persze szükség van a királynő fiatalosságára és dinamizmusára is. S hogy mikor vonul már vissza a királynő? Nos, bár sokan találgatják a dátumot, egyelőre a legkevésbé sem tűnik úgy, hogy a királynő örökre letenné koronáját...

II. Erzsébet brit uralkodó és férje, Fülöp edinburgh-i herceg nyitott hintóban a királynő hivatalos születésnapi ünnepségén Londonban 2014. június 14-én. (MTI/EPA/Andy Rain)


Pozitív Nap

hirado.hu, dailymail.co.uk


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Modellek, akik nagyobb erővel hatnak ránk, mint fiatal társaik - lenyűgöző képek!

...és mégis, ők nem fiatal, feszes bőrű ultravékony lányok, hanem érett hölgyek, akiken ugyan nyomot hagytak már az elmúlt évek, de ettől csak még szebbek és lenyűgözőbbek lettek!

Ha azt hiszed, hogy a tűzifa csak égetni való, akkor ezeken a házakon ámulni fogsz!

Ha olcsón szeretél jó minőségű építőanyagból házat felhúzni, akkor nem kell tovább keresned, itt a tökéletes alapanyag: a tűzifa!

Az én lakótársam a legjobb a világon - mind a 93 évével együtt!

Avagy generációk együttélése mindkettőjük javára. Hollandiában nem restek a kellemest a hasznossal összekötni a legváratlanabb helyeken sem.

Munkát keresel? Akkor irány Hawaii!

A legjobb lenne csapot-papot itt hagyva egy szigetre költözni... Persze ott még ugyanúgy munkát kéne keresni. Vagy mégse?

A brit Schindler története - Winton listája

Megható történet az akarat és jószándék diadaláról. Majd közel öt évtized eltelte után, egy padláson talált albumnak hála derült fény a hihetetlen cselekedetek sorára...


NAPI BOLDOGSÁG