A szerelem alagútja Ukrajnában

Elképesztően gyönyörű ez a zöld lombos, hosszú vonatút, mely olyan, mintha egy mesebeli helyszín lenne. A szerelem alagútja nevet kapta, nem véletlenül.


Azonban ez nem mese, hanem egy erdő mélyén fellelhető szakasz Ukrajna közepén. Kleven városától nem messze található ez a csodás kis természet alakította alagút, ahol egy helyi gyárba igyekvő magánvonat közlekedik.

Teljesül a szerelmesek kívánsága!

Hossza majdnem 3 kilométerre nyúlik, mely járat vélhetően hamar a külföldi turisták kedvenc célpontja lesz, hiszen a helyiek már felfedezték maguknak, azonban az országon kívül még csak mostanában ment híre ennek a nem hétköznapi jelenségnek.

Gyönyörű és egyben roppant érdekes egyveleg lesz abból, ha a természet és az ember munkája összeér. Összeér, szó szerint, hiszen a vasútvonal mellett található fák lombja sok helyütt valóban alagutat képeznek felül is, mely így egészen elképesztő látványt nyújt az arra járóknak.

A szerelvény csak naponta háromszor közlekedik

Természetesen az alagutat már mesék és mendemondák is körbelengik. Az egyik ilyen szerint teljesül a kívánsága annak a szerelmes párnak, mely végigsétál rajta, ezt meg is tehetik sokan, hiszen naponta csupán háromszor megy rajta végig a vonat. Ezért hívják az alagutat a szerelmesek alagútjának.

Az ukránok már felfedezték, ez vár a külföldi turistákra is!


Szerző: Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

Tíz híres férfi, aki cicababák helyett vérbeli nőket választott

Ha úgy akarnák, sorban állnának az ajtajukban a modellek, sőt talán sorban is állnak, de nekik más az igazi. Matt Damontól Jon Bon Jovin át Sebastian Vettelig színészek, zenészek és sportolók bizonyítják, hogy a sztárvilágban is az igaz szerelem a hosszú kapcsolat titka.

Ezzel a titkos fegyverrel csábítja el a nő a férfit (és ez nem a szépsége)

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.

Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)

Mit üzen Neked ez a videó? Írd meg nekünk, kíváncsiak vagyunk rá! :)

10 randiszokás, amit visszasírunk

Hol vannak már azok a régi szép idők, ahol minden randevú különleges volt? A férfi virággal várta a nőt, akinek eszébe se jutott, hogy az első alkalomkor egy véletlen kézszorításnál több történhet. Csupa izgalom, és rejtély volt az egész. Senki nem akart semmit elsietni. Kár, hogy ezeket a szokásokat már csak a fekete-fehér filmekből ismerhetjük. De mi nők, fogjunk össze! Követeljük vissza a gentlemaneket!


NAPI BOLDOGSÁG