Magyar művész nyitja a labdarúgó Eb-t!

Nemcsak a kiváló játékvezető, Kassai Viktor és asszisztensgárdája képviseli a magyar színeket az idei labdarúgó Európa-bajnokságon. György Ádám zongoraművész - aki korábban Ismeretlen zongorista néven koncertezett idehaza - június 8-án az Eb megnyitóján lép fel Varsóban!


Különleges műsorát a televízióban várhatóan 300 millióan kísérik majd figyelemmel világszerte. Az egyébként a futballban is jártas magyar művész nemzetközi csapattal készül az Eb megnyitójára.

 „Valami olyat szerettünk volna alkotni, amellyel a Chopin által képviselt klasszikus zenei hagyományokat be tudjuk vinni a sportesemények világába. Klasszikus zenész  vagyok, ezért Chopin művét változatlanul játszom ebben az igencsak szokatlan miliőben. Szerencsére az alkotócsapat is hisz az elképzeléseimben. A küldetés nemcsak arról szól, hogy két teljesen eltérő világot kapcsolunk össze, hanem a klasszikus zenét is népszerűsítjük ebben a különleges környezetben. Ez az igazi kihívás számomra.” - mondta a megtisztelő felkérés kapcsán György Ádám.

A magyar művész produkcióját 300 millión kísérik majd figyelemmel.

Zenéje Chopin-motívumokra épül, alkotótársa az olasz származású Karmatronic DJ. Erre az alkalomra közösen írt dalukat adják elő több száz táncos kíséretében. Munkájukkal hozzájárulnak egy új zenei világ létrejöttéhez, miközben saját zenei identitásukhoz is hűek maradnak.

Egyébként György Ádám maga is tehetséges és lelkes futballista. Aktív játékosként napi szinten focizik budapesti és New York-i csapatában, korábban pedig tagja volt a magyar futsal válogatott ifjúsági keretének. Egyébként a magyar művészt a nemzetközi sajtó a tenyerén hordozza: A CNN World Report „születő csillag” jelzővel illette.

Chopin és György Ádám találkozása, itt még kizárólag klasszikus köntösben!


Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Hírességek első vörös-szőnyeges pillanatai

Senki sem tökéletes. Ezt bizonyítják a következő képek ordas nagy divatbakijai is!

Ismerjétek meg a világ legfotogénebb macskáját

Ez a cica másodpercek alatt meghódítja az ember szívét, hiszen valljuk be: nem mindennapi szépség lakozik benne. Hatalmas zöld szeme és fényes bundája miatt lehetetlen róla előnytelen képet készíteni. Ugye, hogy mennyire aranyos?

Így néznének ki a valóságban a celebek tökéletes fényképei - paródia mesterfokon

Figyelem, a képek megtekintése után garantált az alhasi izomláz és megnövekedett papírzsepi fogyasztás - a nevetéstől potyogó könnyek ellen.

A férfiaknak "barlangjaik" vannak, a nőknek pedig ilyen mesebeli kuckóik a kertben

Ha valahova el szeretnél bújni a rohanó világ elől, hogy feltöltődj: neked is egy ilyen kuckóra van szükséged!

A II. Világháború után megváltozott a világ - csak eddig nem vettük észre (+videó)

Az emberiség történelmét háborúk, konfliktusok sora kísérte végig. Ezek a véres harcok a II. Világháború alatt bontakoztak ki igazát, hogy aztán átadják helyüket valami újnak.